Hagelslag in Brebl – vrijdag 1 juni 2018

Programma voor lichte (pop)muziek en kleinkunst (uitsluitend Nederlandstalig repertoire) met een open podium.

Locatie   : Waalbandijk 14 e/f  NIJMEGEN (Honig-complex)

Aanvang: 20:30 uur

Entree    : 5 euro

_____________________________________

Vanavond met de volgende gasten:

Marjolein Pieks  

Marjolein Pieks is iemand met vele talenten. Zangeres, actrice, theatermaker. Schrijfster van proza en poëzie. En sinds januari 2017 verkozen tot Dorpsdichter van de Gemeente Heumen. Met haar vertolking van Mariken van Nimwegen is Marjolein diep in de huid gekropen van deze legende van Nijmegen. Onlangs presenteerde zij met Karel Bosmanhet boek ‘Nijmeegse Marieke’ met 24 liedjes, gebaseerd op de hertaalde tekst van Willem Wilmink. Omdat het deze week Mariken-week is, zingt Marjolein met begeleiding van Karel enkele liederen uit dat repertoire.

Website: https://wijzijnmariken.nl/activiteit/marikenweek/

Inkhorn Controversy  

Inkhorn Controversy is een trio uit Utrecht en speelt alternatieve pop-rock. De band bestaat sinds 2010, met Tjeerd op drums en Emi op gitaar. De huidige samenstelling komt eind 2013 tot stand als Arjan, voormalig Nuk bandgenoot van Emi en op dat moment regerend Nederlands kampioen straatmuzikanten, erbij komt. De band speelt eigen repertoire, vanavond alleen Nederlandse nummers.

Website: https://inkhorncontroversy.wordpress.com

Hagelslag deze keer met:

  • Mirjam van den Bos (piano)
  • Clemens Neervoort (contrabas, piano)
  • Koen Dechering (tenorsax, altsax, piccolo)
  • Urias Nooteboom (piano)
  • Niek Edeling (percussie)
  • Jos Koning (viool)
  • Sjax de Bekker (zang, gitaar, presentatie)