Hagelslag in Brebl vrijdag 9 februari

Aanvang: 20:30 uur

Deze keer met de volgende gasten: 

Gloed  

Gloed staat voor Nederlandstalige kleinkunst, voor een goed verhalend lied. Composities zijn veelal geschreven door Gerard Veltrop (gitarist, componist) en de arrangementen ontstaan gezamenlijk. Soms eigen teksten, maar over het algemeen gebruikmakend van de pennenvruchten van bekende en minder bekende dichters en tekstschrijvers. Afgelopen najaar verscheen hun vierde album ‘Vier!’. Vanavond Gloed à Deux met Gerard en Rudi (zang). 

Website: http://www.gloed.nu
YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=JDJfRFiWSWU

Henk Smaling  

Henk komt uit Nijmegen en is trouwambtenaar en ritueelbegeleider. Naast zijn werkzaamheden is hij al jarenlang actief binnen de kleinkunst. Presenteerde in het verleden enkele theatershows en vorig jaar verscheen zijn laatste CD ‘Het Lied Zingt De Zanger’. Zijn teksten zijn toegankelijk en gaan over de alledaagse dingen van het leven, dingen die ‘boeien, binden en ontroeren’.

Website: www.henksmaling.nl

Facebook: https://www.youtube.com/watch?v=Pcvu08MMpSg

SiannAad
Vorig jaar stonden Lisanne & Daan ook al eens op ons open podium. Een piepjong duo boordevol talent, nu onder de naam SiannAad. Lisanne zingt en Daan begeleidt op piano of gitaar. Hun ontwikkeling gaat snel, ze zijn bezig met het opnemen van een album.

Hagelslag deze keer met:

  • Mirjam van den Bos (piano)
  • Clemens Neervoort (contrabas)
  • Maxwell (percussie)
  • Jos Koning (viool)
  • Jos Lucassen (gitaar)
  • Sjax de Bekker (zang, gitaar, presentatie)