Hagelslag in Brebl 20 juni 2017

De laatste aflevering van het seizoen!

Onze gasten op het Open Podium:

De Meet – trio uit Nijmegen e.o.. Won de publieksprijs 2015-2016 van Hagelslag in Brebl. Met als prijs een studiodag bij Art of Melody. Zij brengen enkele nieuwe nummers ten gehore.

Gloed – of eigenlijk Gloed ‘licht’: Nijmeegs duo Rudi Korthuis en Gerard. Met onderhoudende luisterliedjes.

Bij Hagelslag speciale gast: zangeres Agnes Bergmeijer. Afgelopen jaar trad zij op voor volle zalen met haar vertolkingen (prachtig in het Nederlands vertaald) van de bekende Franse chansonnière Barbara. Deze keer zingt zij enkele nummers uit het repertoire van Sjax (teksten van Hans Andreus en Jacques Prévert).

Ook bij Hagelslag: Mirjam van den Bos (die laatst haar prachtige debuutalbum uitbracht, Firemark; luister naar haar innemende composities op Spotify of iTunes, of via YouTube). En – als vanouds – Clemens Neervoort op contrabas en akoestische gitaar. En Sjax doet natuurlijk ook mee…